Dellinger Kuchařský Kiritsuke nůž na pečivo volcano 210 mm
nože
Popis produktu
Nůž Volcano Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro krájení pečiva (rohlíků, chleba, bábovky) a jiných potravin, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké. Díky vroubkovanému ostří během krájení téměř nedrobíte. Navíc s nožem rozříznete klidně i velký meloun nebo ananas.
Hlavní přednosti
- Kvalitní provedení čepele i rukojeti
- Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli
- Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí
- Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti
- Krásný japonský design
Odolná čepel v japonském stylu
Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho čepel tvoří 72 vrstev damaškové oceli. Díky těmto vrstvám je mimořádně odolná. Zdobí ji úchvatný damascénský vzor Volcano, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli.
Kvalitní rukojeť
Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní a voděodolný materiál G10. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.
Jak se o nůž starat
- Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje.
- S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří.
- Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
- Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.
- Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.
Specifikace
- Značka: Dellinger
- Série: Volcano
- Model: Kiritsuke
- Určení: nůž
- Typ nože: na pečivo
- Tvrdost jádra čepele: 62-64 Rockwella
- Barva: černá, červená
- Materiál čepele: japonská damašková ocel VG10
- Materiál rukojeti: G-10
- Hmotnost: 260 g
- Délka ostří: 210 mm
- Délka rukojeti: 110 mm
- Celková délka: 345 mm
Recenze
Dominik, Praha
26. 09. 2019
★ ★ ★ ★ ★
It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.
- výborné balení
- kabely součásti balení
- výškové a úhlové nastavení monitoru
- cena
- nedostatek paměti
Klára, České Budějovice
26. 09. 2019
★ ★ ★ ★ ★
It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.
- výborné balení
- cena